Warm water, warm wonen

HET AANMELDINGSFORMULIER WERKT HELAAS NIET MEER, U KUNT TELEFONSICH CONTACT MET ONS OPNEMEN OM U AAN TE MELDEN 0251-240374

Opeens gebeurt het, het behaaglijke gevoel van een warme huiskamer of een warme douche is weg. Een storing aan uw geiser, CV-ketel of gashaard komt altijd ongelegen. Ineens is het niet meer zo vanzelfsprekend dat alles fuctioneert.

Om 24 uur per dag verzekerd te kunnen zijn van warmte en warm water is het noodzakelijk dat uw gasapparatuur met regelmaat wordt onderhouden. Lees hiervoor het artikel van UNETO-VNI over de noodzaak voor APK keuringen aan gastoestellen.

Met deskundig onderhoud bent u verzekerd van veilig en optimaal afgestelde gasapparatuur, een optimale afstelling betekent zuiniger stoken en een langere levensduur van uw toestel. Tevens hebben wij van de diverse merken de meeste onderdelen op voorraad, wat u verzekerd van een snelle oplossing van uw storing.

Mocht u alleen onderdelen nodig hebben dan kunnen wij u ook helpen. Vraag per mail uw benodigde onderdeel aan.

Lees ook de Voorwaarden Gasservice.

Klik HIER om direct aan te melden voor gasservice.

Klik HIER om direct door te gaan naar APK Keuring volgens Uneto-VNI.

Voor storingen of onderhoud aan uw gastoestel, bel met onze serviceafdeling 0251-240374

ZekerGroen banners 1

Wilt u meer informatie over een nieuwe HR ketel met zonnepanelen dan kunt u contact met ons opnemen
voor een gepast advies op 0251-240374 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.